Överaska dina nära & kära

by Lisa Jakobsson

Går du i tankarna om att skicka i väg ett blomsterbud till någon du kanske tycker om? Perfekt! I den här artikeln tänkte vi nämligen berätta allt du behöver veta om du går i tankarna att skicka ett blombud på nätet.

Det är faktiskt enklare än vad många tror, och det behöver inte kosta en förmögenhet. Snarare handlar det om att lokalisera en florist som är prisvärd samtidigt som leveransen är snabb och pålitlig.

Blomsterbud – Så skickar du blommor online

Det första steget blir såklart att hitta en florist eller ett blombud som kan både fixa buketten och leverera den. Det finns som tur är ganska många tjänster för det här ändamålet och det är därför inte ovanligt att du lyckas hitta en förmedlare som gör både saker.

Ett enkelt knep är att surfa in på webbplatsen blomsterbud och därefter välja en bukett. Då hamnar man nämligen rätt direkt utan en massa mellanhänder. Därefter är det i princip bara att välja en bukett som man tycker är fin.

Välja en bukett

Det svåraste nu är kanske att välja en bukett blommor som man faktiskt vill ha. Eftersom det finns ganska många alternativ där ute så kan jag rekommendera att man kollar igenom bilderna noggrant. Därutöver kan det vara bra att man har lite koll på vad man faktiskt vill förmedla. Som många vet så finns det ett helt blomsterspråk där ute, som kan vara av värde.

Betala i kassan och använd ett erbjudande

När du har hittat en bukett blommor eller annat typ av arrangemang är det egentligen bara att betala. Detta görs i kassan i samband med utcheckning. Det är även här man kan fylla i erbjudande som exempelvis rabattkoder.

Ett tips är att använda sig av en kod, då man i regel får ett lite bättre pris på sin beställning då. Det finns ganska många olika koder där ute, och det kan såklart vara fördelaktigt att göra en check för att hitta en kampanj innan man betalar.

Related Posts