Filip Bonde söker fru

by Lisa Jakobsson

I TV 4 kunde svenska folket se Bonde söker fru för första gången 2006. Det är ett program som ursprungligen kommer från brittiska serien Farmer Wants a Wife. Konceptet handlar om att singelbönder får möjlighet att dejta olika kandidater till att bli deras partner för livet.

Eftersom det är ett program som handlar om utmaningar med att hitta sin framtida fru är det många som har kunnat känna igen sig. Dessutom har Bonde söker fru blivit populärt eftersom programmet är inspelat i en miljö och med personer som är folkliga.

Vem är Filip Bonde söker fru?

Totalt har svenska folket kunnat följa många olika singelbönder och deras potentiella fruar under hela 16 säsonger. Dessutom har programledaren varit före detta svenska fröken vinnaren Linda Lindorff. Bland singelbönderna sticker Filip Nilsson ut och en av händelserna där han agerat vårdslöst har fått massiv kritik från tittarna.

Händelsen som fått massiv kritik

Trots att Filip dejtat olika kvinnor fastnade han bland annat för Elin Eke-Göransson från Stockholm. Han fastnade för henne så pass mycket att han bjöd in henne till maskinhallen där verktyg, maskiner och framförallt traktorer fanns. Där i maskinhallen gav han Elin korta instruktioner och därefter fick hon helt själv köra traktorn. I efterhand medger Filip att situationen kunde slutat i en fullständig katastrof.

Related Posts