Jula Partille, varuhuset som har nästan allt

by Simon Engblom
SHOPPING1

Jula i Partille är ett varuhus med ett oerhört brett sortiment. Jula i Partille är bland annat kända för att de har en stor mängd verktyg och maskiner i sitt utbud. Hos Jula i Partille kan du både köpa gräsklippare såväl som små saker som skruvar, muttrar eller bits. Hos Jula kan nästan alla hitta något användbart och praktiskt, både för hem och fritid.

Snabba fakta om Jula i Partille:

Vad?Jula är en kedja av varuhus med ett brett utbud av maskiner och verktyg för hemmafixaren.
Var?Jula i Partille  har följande adress: Gamla Alingsåsvägen 18, Partille
När?Jula Partille har följande öppettider, Måndagar till Fredagar 07:00 till 20:00, Lördagar 09:00 till 18:00. Jula Partilles öppettider för Söndagar är också 09:00 till 18:00
Varför?För att hitta bra och smarta prylar för att fixa saker själv.

Jula Partille, vid Göteborgs östra sida

Om man bor i de östra delarna av Göteborg, eller på vägen mot Alingsås är Jula i Partille perfekt placerat. Jula ligger direkt ute vid den stora genomfartsvägen, så det är lätt att både komma dit och köra därifrån. Kommer man utifrån, slipper man dessutom köra in i de centrala delarna av Göteborg, med allt vad det innebär avseende trafiken med mera.

Till Jula i Partille kan man åka buss, då det finns busshållplats bara ett par hundra meter från varuhuset. Alldeles i anslutning till Jula ligger Byggmax och Jysk, så man kan passa på att uträtta en rad andra ärenden när man ändå besöker Jula. Jula Partille har generösa öppettider vilket gör att man kan planera sina inköp. Man kan åka dit på morgonen, såväl som på kvällen. 

Man kan kontakta Jula i Partille via deras telefonväxel. Enklast hittar man dock informationen man behöver genom att besöka Julas hemsida. 

Jula, det flexibla varuhuset

Som vi nämnde tidigare har Jula Partille, i östra Göteborg, mycket omfattande öppettider.

Genom att förbereda sina inköp på nätet kan man genomföra dem snabbt och effektivt.

På hemsidan kan man både se en produkts lagerstatus, men man kan även se i vilken del av varuhuset produkten finns. Genom att skapa en inköpslista och notera var i varuhuset man hittar produkten, slipper man springa runt och leta och kan genomföra sina inköp utan stress.

Via hemsidan kan man även se om Jula Partille och de andra Jula varuhusen har rea på en viss produkt. Om man inte har tid eller möjlighet att besöka Julavaruhuset personligen, kan man göra sina inköp via nätet och få dem skickade till sig.

Detta kan vara smidigt om man befinner sig mitt i ett projekt och inte har tid att avbryta för att åka och handla kompletterande varor.

Hitta till Jula Partille med hjälp av karta

Om man är osäker på exakt var Jula i partille ligger någonstans, så kan man ta hjälp av google maps eller eniro. Här hittar man tydliga kartor med Julas varuhus i Partille väl utmärkt. Genom att slå in adressen kan man se hur lång tid det tar att köra till Jula i Partille. Man kan även se hur lång tid det tar att resa till Julavaruhuset med kollektivtrafik.

När man tittar närmre på kartan ser man att Jula ligger nära köpcentret Allum. Allum är ett mycket populärt köpcentrum. Besöker man Jula  runt jul, kan man även kolla upp Allum Partilles öppettider inför Jul, på så sätt kan man koordinera inköpen och slippa göra onödiga resor.

Jula koncernen, ett av Sveriges större detaljhandelsföretag

Jula AB driver varuhuset i Partille och ytterligare nästan 70 varuhus, strategiskt placerade på olika platser i Sverige. Bara i Storstockholmsområdet finns det drygt ett tiotal Jula varuhus. I Göteborg med omnejd finns för närvarande fem varuhus. 

Med så många varuhus innebär det att du alltid har nära till ett av de välsorterade Jula varuhusen. Med sina generösa öppettider och breda sortiment har Jula koncernen skaffat sig en stor och lojal kundkrets som uppskattar deras rimliga priser och goda kvalitet.

Jula har många produkter som de tillverkar i egen regi eller via legotillverkning, vilket gör att de kan kravställa produkternas kvalitet och utformning, och därigenom också påverka priset. Julas koncept är ett verkligt framgångskoncept och det är inte otänkbart att Jula kommer att utöka sin verksamhet och antalet varuhus ytterligare. 

Att man kompletterar varuhusen med en smart välbyggd hemsida, har ökat konkurrenskraften ytterligare.

Bra med Jula:

  • Smart hemsida
  • Många välplacerade varuhus
  • Generösa öppettider
  • Bra prispressade produkter

Related Posts