Kontakt

by Lisa Jakobsson


Välkommen till Min Kurs! Vi på Min Kurs värderar alla våra användare och läsare och är alltid glada att höra från dig. Vi välkomnar alla typer av förfrågningar, feedback eller kommentarer som du kan ha om vår sajt och dess innehåll. Vi strävar alltid efter att förbättra och uppdatera vår sajt för att ge den bästa möjliga upplevelsen för våra användare.

För annonsering och andra förfrågningar, föredrar vi att du kontaktar oss via Skype

Vi anser att Skype är det mest effektiva sättet att säkerställa en snabb och smidig kommunikation mellan oss och våra användare. Vår SkypeID är live:.cid.d5c381bed0056b6c. Du kan hitta oss genom att söka på sajtnamnet i Skype. För att underlätta för dig har vi också skapat en tabell där du kan se namnet på sajten och dess motsvarande SkypeID.

NamnSkypeID
Min Kurslive:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Vi förstår att Skype kanske inte är lämpligt för alla typer av förfrågningar eller att det kan finnas tekniska hinder som förhindrar användning av Skype. I sådana fall kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär som du hittar på vår sajt. Vi vill dock påpeka att vi föredrar Skype eftersom det ibland kan vara svårt att skilja på spammejl och riktiga förfrågningar som kommer via kontaktformuläret. Så om du vill vara säker på att din förfrågan har nått oss, rekommenderar vi att du använder Skype istället.