Vem är TV4 profilen som plockas bort?

by Lisa Jakobsson

TV 4 profilen har varit med i olika program och blivit väldigt populär inte minst för sin starka karaktär. Tittarna har kunnat få både underhållning, uppläxningar och en hel del hett temperament i programmen. Det blir enklare att lista ut vem profilen är om du har sett programmen ”Arga snickaren”, ”Fuskbyggarna”och ”Robinson”. Så, Vem är TV4 profilen som plockas bort?

Svar – Vem är TV4 profilen som plockas bort?

TV4 konstaterar att händelsen som bidragit till att profilen blir bortplockad är allvarlig.Framöver kommer inga nya program med profilen och samtidigt är det tråkigt.Profilen har varit populär både bland tittare och i TV4 teamet. Det är Anders Öfvergård som kanske är mest känd för sin starka och ibland explosiva personlighet.Trots att Anders skött sig väl under sin karriär bidrog en allvarlig händelse till att TV4 nu avslutar allt samarbete.

Allvarlig händelse

Anledningen till att TV4 bryter allt samarbete med profilen är en allvarlig händelse. Händelsen utspelade sig i samband med en personalfest under programmet Robinson. Anders hade druckit väldigt mycket under festen och var uppenbart full. Trots att han var berusad ville han sätta sig i en bil och köra. En kvinna försökte stoppa honom varpå Anders först skrek på kvinnan och därefter försökte brotta ner henne. Efter händelsen har Anders bekräftat vad som hänt och även bett om ursäkt.

Related Posts